Обстріли на Луганщині: пошкоджені насосна станція, газовідвід та інші об'єкти

Обстріли на Луганщині: пошкоджені насосна станція, газовідвід та інші об'єкти

Фото, відео
Укрінформ
У результаті обстрілу в Луганській області було влучено в резервуарний парк зберігання залишків мазуту на території Щастинської ТЕЦ.

Як передає Укрінформ, про це інформує у Телеграмі пресслужба ДСНС.

“Унаслідок обстрілу м. Щастя відбулось влучання у насосну станцію № 1 комунального підприємства “Жилбудсервіс”. Без водопостачання залишилось близько 10 тис. абонентів. Також припинено теплопостачання внаслідок влучання у колектор теплоелектростанції, відключено енергопостачання. Окрім цього, в результаті обстрілу було влучено в резервуарний парк зберігання залишків мазуту на території Щастинської ТЕЦ”, - зазначається у повідомленні.

У ДСНС поінформували, що рятувальники не можуть приступити до гасіння, оскільки обстріл триває. За даними відомства, травмованих і загиблих немає.

Окремо уточнюється, що також у понеділок близько 13:00 внаслідок обстрілу незаконними збройними формуваннями у селі Врубівка Сєвєродонецького району артилерійськими снарядами було пошкоджено лінію електропостачання, газовідвід, фасади, вікна та паркани 10 житлових будинків.

Читайте також: Окупанти майже за годину випустили по Станиці 140 снарядів

Як повідомлялося, на Луганщині після обстрілів Врубівка та Щастя залишись без газу і водопостачання, зупинено Луганську ТЕС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-