Луганську ТЕС зупинили через обстріли, Щастя – без світла і води

Луганську ТЕС зупинили через обстріли, Щастя – без світла і води

Фото
Укрінформ
Зупинено Луганську теплоелектростанцію – єдину, яка працює на підконтрольній уряду України території Луганської області. Місто Щастя залишилось без світла і води.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомив керівник Луганської обласної військо-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

«Пошкодження на всіх лініях електропередач, що відходять і підходять до Луганської ТЕС. Станцію зупинено!», - ідеться в повідомленні.

Крім того, за даними керівника ВЦА, без води, тепла та світла залишилось місто Щастя.

«Російські окупанти здійснили чотири прямих потрапляння у водозабір. Також обстріл в районі РЕМ, робітники ЛЕО покинули свої робочі місця у зв’язку з прямою загрозою життю. Розбитий колектор тепломережі в районі КПП ТЕС. Теплозабезпечення припинено. Перебита лінія 110 кВ. Організовано ремонт електропостачання», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Окупанти майже за годину випустили по Станиці 140 снарядів

«Врубівка без електрики та газу. Люди знаходяться в бомбосховищах. Пошкоджено житлові будинки. Пошкоджено газопровід – 200 споживачів без газопостачання. Доступу до відновлення поки що немає. Обстріли не вщухають. Люди без комунікацій», - додав Гайдай.

Він зазначив, що триває робота по відновленню комунікацій, проте обстріли не дають робити це швидко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-