На Донеччині через обстріли окупантів без світла залишаються вісім населених пунктів

На Донеччині через обстріли окупантів без світла залишаються вісім населених пунктів

Укрінформ
В Донецькій області енергетики повернули електропостачання 4 населеним пунктам, знеструмленим обстрілами окупантів. Ще 8 селищ залишаються без світла.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Донецька ОДА

«Фахівцям компанії «ДТЕК Донецькі електромережі» вдалося оперативно увімкнути повітряну лінію та 22 трансформаторні підстанції та повернути світло мешканцям сіл Степове, Солодке, Славне протягом кількох годин. А до 16:00 енергетики відновили нормальну роботу підстанції 110 кВ, що забезпечує електропостачання Красногорівки», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на цей час без світла залишаються мешканці селищ Тарамчук, Невельське, Озарянівка, Дружба, Кам'янка, Веселе, Новоселівка-2, частково Верхньоторецьке. Енергетики очікують дозвіл на проведення робіт.

Читайте також: Доба у зоні ООС: 60 порушень «тиші», поранений боєць ЗСУ та двоє цивільних

В ОДА нагадали, що для проведення відновлювальних робіт у прифронтових населених пунктах, що знаходяться в «сірій» зоні, необхідні додаткові погодження зі Спільним центром контролю та координації з питань припинення вогню, залучення представників Державної служби України з надзвичайних ситуацій та ОБСЄ. Дозвіл на проведення аварійно-відновлювальних робіт у прифронтовій зоні можливий лише при наданні двосторонніх гарантій припинення вогню.

Як повідомлялось, російсько-окупаційні війська продовжують артилерійські та мінометні обстріли, прикриваючись мирним населенням. У зоні проведення операції Об'єднаних сил сьогодні станом на 14:00 окупанти 45 разів порушили режим припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-