Монастирський запевняє, що ситуація по містах і селах контрольована

Монастирський запевняє, що ситуація по містах і селах контрольована

Відео
Укрінформ
Ситуація на вулицях міст і сіл нашої країни є наразі стабільною і контрольованою. 

Як передає Укрінформ, про це міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський повідомив у своєму зверненні, яке розміщене на сайті МВС.

“Ситуація на вулицях міст і сіл України є стабільною і контрольованою. За минулу добу в Україні не зафіксовано жодного суттєвого порушення громадського порядку. Транспортна інфраструктура, енергетика, комунальні підприємства, - працюють у звичайному режимі”, - поінформував він.

Чиновник нагадав, що з 14 по 19 лютого особовий склад Національної поліції України був переведений на посилений режим несення служби.

“Цього ранку на вулиці міст та сіл вийшли додаткові патрулі поліцейських та нацгвардійців. Під охорону взяті надважливі об’єкти критичної інфраструктури, зв'язку та транспорту. Посилений режим роботи правоохоронців — це не додатковий привід для паніки, це — про захист та повну готовність до будь-яких викликів”, - заявив міністр.

Монастирський наголосив, що МВС є надійним тилом для ЗСУ.

Читайте також: ДТП з кортежем Ярославського: поліція заявляє про зникнення речових доказів

Окремо він поінформував, що вівторок, 15 лютого, буде критичним днем з точки зору появи сотень фейків та неправдивих повідомлень, метою яких буде нагнітання страху та паніки серед українців.

“Через соцмережі розганятимуться апокаліптичні новини на будь-який смак. Саме тому сотні поліцейських, нацгвардійців, прикордонників та рятувальників звернулися до українців, щоб показати на власному прикладі, що ми захищаємо, а не панікуємо”, - поінформував він.

У цьому відеозверненні міністра також міститься і звернення від співробітників системи МВС до суспільства.

Як повідомлялося, голова Нацполіції України Ігор Клименко заявив, що особовий склад Національної поліції України (НПУ) з 14 по 19 лютого був переведений на посилений режим несення служби.

Читайте також: Монастирський заявив про спроби фальсифікації справи з кортежем Ярославського

Зі свого боку Монастирський поінформував, що поки буде діяти посилений режим несення служби для поліцейських, жодних обмежень конституційних прав, зокрема, і права на мітинги, для громадян не буде.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-