СБУ проводить контрдиверсійні навчання на Херсонщині

СБУ проводить контрдиверсійні навчання на Херсонщині

Укрінформ
Служба безпеки України з 15 лютого проводить контрдиверсійні навчання на Херсонщині. 

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Управління СБ України в Херсонській області.

«З 15 лютого координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Херсонській області розпочинає багатоетапні контрдиверсійні навчання на території Херсонської області, які проходитимуть до початку березня», - зазначається у повідомленні.

Метою навчань є вдосконалення міжвідомчої взаємодії силових структур та органів влади, посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури, а також виявлення та затримання умовних диверсійних груп. СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що засвідчують особу, зазначається в повідомленні.

Читайте також: На Харківщині до березня триватимуть контрдиверсійні навчання СБУ

Навчання пройдуть в умовах, максимально наближених до реальних, із використанням спеціальної техніки та озброєння. Тому на окремих територіях можливе тимчасове обмеження пересування людей та транспорту, перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів.

Тренування проходитимуть у суворій відповідності до вимог чинного законодавства України та з безумовним дотриманням прав і свобод людини, йдеться у повідомленні.

Читайте також: Жителів Херсонщини закликають не панікувати, побачивши на вулицях українську військову техніку

Принагідно СБУ закликає громадян бути пильними.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині, яка межує з тимчасово окупованим Кримом, підрозділи Нацполіції, Нацгвардії, Держприкордонслужби та Державної служби України з надзвичайних ситуацій провели тактико-спеціальні навчання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-