На Харківщині до березня триватимуть контрдиверсійні навчання СБУ

На Харківщині до березня триватимуть контрдиверсійні навчання СБУ

Укрінформ
Служба безпеки України сьогодні розпочинає багатоетапні контрдиверсійні навчання у Харківській області із зосередженням особливої уваги на прикордонних районах.

Як передає Укрінформ, про це управління СБУ в Харківській області повідомляє у Фейсбуці.

Координаційна група Антитерористичного центру при СБУ з 15 лютого розпочинає багатоетапні контрдиверсійні навчання в Харківській області. Тренування проходитимуть до початку березня по всій території області із зосередженням особливої уваги на прикордонних районах.

Метою навчань є удосконалення взаємодії силових структур та органів влади, посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури, а також затримання умовних диверсійних груп.

СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців.

Читайте також: У Краматорську проходять військові навчання зі стрільбами

Навчання пройдуть в умовах максимально наближених до реальних із використанням спеціальної техніки та озброєння. Тому на окремих територіях можливе тимчасове обмеження пересування людей і транспорту, перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів.

Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства та з дотриманням прав і свобод людини.

СБУ закликає громадян бути пильними та повідомляти про осіб, які проявляють необґрунтований інтерес до транспортної інфраструктури, військових об’єктів, будівель органів влади та ведуть відео- чи фотофіксацію. Правоохоронці закликають інформувати про це УСБУ в Харківській області за телефоном (057) 700-16-61, електронною поштою usbu_khr@ssu.gov.ua або іншим зручним способом.

Як повідомляв Укрінформ, на військових полігонах по всій території України тривають командно-штабні навчання “Заметіль-2022” під керівництвом головнокомандувача Збройних сил України і командування Об’єднаних сил ЗСУ, представників органів військового управління та інших складових сил оборони та безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-