У DCH пояснили, що Ярославський полетів до Лондона на концерт сина

У DCH пояснили, що Ярославський полетів до Лондона на концерт сина

Укрінформ
У бізнес-групі DCH, президентом якої є дотичний до смертельної ДТП Олександр Ярославський, розповіли, що напередодні він полетів до Лондона на концерт сина і на відпочинок під час дитячих канікул.

Така інформація розміщена на сайті компанії, повідомляє Укрінформ.

"Поїздка має плановий характер і здійснюється, аби провести час із родиною, оскільки в дітей розпочинаються канікули. 11 лютого об 11:00 за часом Лондона син Володимир виступає на концерті, квитки на який для Олександра Ярославського та його дружини були заброньовані ще 18.01.2022 р. Далі – з 12 до 19 лютого включно – заплановано сімейний лижний відпочинок під час шкільних канікул. Готель для цих цілей був оплачений 28.01.2022 р.", - йдеться у повідомленні.

В DCH пообіцяли за запитом ЗМІ надати підтверджувальні документи, а також поінформували, що у 2021 році особистим літаком Олександра Ярославського був виконаний 141 рейс загальним часом нальоту 271 година 8 хвилин. З них до Лондона – 37 рейсів.

Читайте також: ДБР порушило справу щодо спроби фальсифікації ДТП з кортежем Ярославського

Як повідомляв Укрінформ, 9 лютого близько 23:00 на автошляху «Київ-Харків-Довжанський» виявили тіло невідомого чоловіка - пізніше з'ясувалося, що це 36-річний житель Чугуївського району Харківської області.

Пресслужба Міністерства внутрішніх справ України повідомила, що поліція викликає на допит можливого учасника дорожньо-транспортної пригоди Олександра Ярославського. Згодом у прокуратурі поінформували, що до правоохоронців звернувся «працівник відомого харківського бізнесмена», який визнав свою провину в ДТП.

Денис Монастирський звільнив начальника поліції Харківської області Станіслава Перліна у зв'язку зі спробою фальсифікації справи щодо резонансної ДТП. За словами міністра, причиною звільнення стало те, що слідчі поліції подали до прокуратури Харківської області підозру у скоєнні смертельної ДТП, яку було складено на особу, котра прийшла вранці і заявила, що саме вона була за кермом. Натомість, за словами міністра, стало відомо, що ця особа перебувала під час ДТП в іншому місці.

Читайте також: Смертельна ДТП на Харківщині: хто був за кермом і що відомо?

ДБР порушило кримінальне провадження щодо спроби фальсифікації справи - досудове розслідування розпочато за фактом притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності (ч. 2 ст. 372 Кримінального кодексу України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-