Залужний назвав регіони, де найгірше триває підготовка до тероборони

Залужний назвав регіони, де найгірше триває підготовка до тероборони

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний заявив, що з 160 майнових комплексів лише у 88 розміщені військові частини тероборони, зокрема, проблемні питання є і у Києві.

Про це він заявив на засіданні Конгресу місцевих і регіональних влад України в Харкові, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На сьогодні із 160 майнових комплексів, які наразі необхідні для розміщення військових частин сил тероборони, у 88 вже розміщені військові частини. Серед них у 25 вже триває обладнання кімнат зберігання зброї», - сказав він.

За його словами, наразі триває погодження щодо розміщення військових частин на 13 майнових комплексах, триває процес укладення договорів на 18 комплексах. «А для 16 військових частин взагалі не визначено на сьогодні майнових комплексів на розміщення, на жаль. Сподіваюсь, що на цих локаціях питання буде вирішено. Є проблеми частково у Донецький, Одеській, Львівській, Рівненській, Київській областях, а також у місті Київ», - сказав Залужний.

Читайте також: Залужний - про пересування військ РФ: Не підготовка до наступу, а психологічний тиск

Водночас він висловив подяку керівництву Хмельницької, Чернівецької та Сумської областей.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський дав два тижні деяким областям і Києву на покращення організації тероборони, інакше пообіцяв кадрові зміни.

Президент Володимир Зеленський у п'ятницю розпочав дводенну робочу поїздку до Харківської та Херсонської областей. У Харкові сьогодні відбудеться засідання РНБО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-