Під Запоріжжям мікроавтобус зіштовхнувся з легковиком, є постраждалі й загибла

Під Запоріжжям мікроавтобус зіштовхнувся з легковиком, є постраждалі й загибла

Фото
Укрінформ
На автошляху Донецьк-Запоріжжя сталося зіткнення мікроавтобуса та легкового автомобіля ІЖ-2126, у результаті загинула жінка, ще одну людину госпітазовано.

Про це повідомляє ГУНП в Запорізькій області, передає Укрінформ.

“Вранці 11 лютого, близько 5:30 на 22 км автошляху Донецьк-Запоріжжя сталося зіткнення транспортних засобів - мікроавтобуса Фольксваген та автомобіля ІЖ-2126. Пасажирка легкового автомобіля загинула від отриманих тілесних ушкоджень”, - йдеться у повідомленні.

Водія легкового автомобіля госпіталізували до Вільнянської районної лікарні.

Читайте також: ДБР порушило справу щодо спроби фальсифікації ДТП з кортежем Ярославського

За попередніми даними поліції, водій автобуса 1970 року народження при виїзді з Вільнянська не надав перевагу у русі автомобілю марки "ІЖ-2126" та допустив з ним зіткнення. Встановлено, що водій маршрутки тверезий, під час аварії не постраждав.

За фактом ДТП розпочато розслідування кримінального провадження за ч.2 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Читайте також: ДТП на Харківщині: Венедіктова обіцяє розслідування стосовно копів і прокурорів

Фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-