На Миколаївщині завершили ремонт траси Н-11

На Миколаївщині завершили ремонт траси Н-11

Велике будівництво
Укрінформ
На Миколаївщині завершили ремонт траси національного значення Н-11 - Дніпро — Кривий Ріг — Миколаїв.

Про це із посиланням на обласну службу автомобільних доріг повідомляє пресслужба Миколаївської облдержадміністрації, передає Укрінформ.

"Після ремонту заключних 11 кілометрів на автошляху Н-11 Дніпро-Миколаїв забезпечено повноцінний комфорт й безпеку пересування водіїв та пішоходів... Роботи на ділянці, яка пролягає поблизу села Мішково-Погорілове, виконувалися за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в ОДА, в ході оновлення дороги було виконано повний спектр дорожніх робіт – влаштовано новий дорожній одяг, парапетне огородження типу «Нью Джерсі» й нові павільйони. Також облаштовано пішохідні переходи, тротуари, тактильну плитку, електроосвітлення, нанесено розмітку та шумові смуги.

Для збереження нового покриття від передчасних руйнувань та надмірних навантажень неподалік села Мішково-Погорілове уже цьогоріч буде влаштовано майданчик для автоматичного зважування в русі WIM.

Там же, для убезпечення пішоходів від інтенсивного транспортного потоку 4-смугової Дніпропетровської траси, буде побудовано надземний пішохідний перехід. Наразі триває його проєктування.

Читайте також: В Укравтодорі кажуть, що повністю добудують запорізький міст до кінця року

Як повідомлялося, "Велике будівництво" — державна програма, спрямована на масштабну розбудову якісної інфраструктури в Україні. Програма ініційована Президентом Володимиром Зеленським.

У 2021 році в Україні за програмою звели з нуля та оновили 115 шкіл та дитсадків, 33 лікарні, 237 сільських амбулаторій, 22 басейни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-