У Чернівцях учні початкових класів повертаються за парти

У Чернівцях учні початкових класів повертаються за парти

Укрінформ
У Чернівцях учні початкових класів та позашкільної освіти відновлюють очне навчання з 7 лютого, попри рішення обласної комісії з питань ТЕБ та НС продовжити дистанційне навчання до 11 лютого.

Про це під час брифінгу повідомив заступник Чернівецького міського голови Юрій Лесюк, передає кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні відбулася міська комісія з питань ТЕБ та НС. Там прийняли рішення про відновлення із понеділка очного навчання для учнів початкових класів, ДЮСШ, позашкільної освіти і музичних шкіл та закладів естетичного виховання», - сказав Лесюк.

Він зазначив, що наразі з усіх шкіл міста хворіють близько 1,5% учнів - це понад 500 дітей. Також хворими залишаються близько 200 учителів. У тих класах, де хворіє понад 50% учнів, очного навчання не буде, вони йтимуть на самоізоляцію, як передбачено відповідною урядовою постановою.

Читайте також: Міносвіти рекомендує перевести учнів і студентів на дистанційне навчання

Водночас учні старших класів шкіл міста продовжать навчатися дистанційно до 11 лютого.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні рішенням обласної комісії з питань ТЕБ та НС продовжили дистанційну форму навчання до 11 лютого для всіх шкіл, позашкільних закладів та закладів професійно-технічної освіти Чернівецької області.

Станом на 4 лютого у Чернівецькій області зафіксовано 138 545 випадків COVID-19, з яких 994 - за минулу добу. Хворобу подолали 117 948 людей, 3 159 хворих померли.

Читайте також: У Чернівцях реанімації для хворих на COVID-19 заповнені на 100%

В Україні за минулу добу, 3 лютого, виявили 43 778 випадків зараження коронавірусом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-