Одеські активісти заявили, що захищатимуть місто від російських окупантів

Одеські активісти заявили, що захищатимуть місто від російських окупантів

Відео
Укрінформ
Одеські активісти попередили, що всі патріотичні організації міста об'єднаються, якщо доведеться захищати його від спроби російської окупації.

Допис про це і відеозвернення оприлюднив у Фейсбуці громадський діяч і природозахисник Дем'ян Ганул, передає Укрінофрм.

"В ситуації, коли понад 100 000 російських військ стоять довкола наших кордонів, ми заявляємо: ми готові воювати за нашу свободу та незалежність! Саме тому всі патріотичні організації Одеси, без сумніву, стануть єдиним фронтом проти російських окупантів", – йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що громадяни міста захищали свої будинки від німецьких нацистів 81 рік тому і 2014-го – "перед сучасними російськими нацистами, які розв’язали війну на українській землі". І зараз вони стануть пліч-о-пліч проти російських окупантів, незалежно від того, за кого голосували на виборах, якою мовою спілкуються і яку релігію сповідують.

Читайте також: Мер Чернігова: Тут ніхто Росію не чекає з короваями і гармошками

У відео вони також продемонстрували, що озброєні проти ворога, і попередили, що в разі партизанської війни використовуватимуть катакомби, які вже не раз ставали у пригоді захисникам Одеси.

Як повідомляв Укрінформ, раніше одеський підприємець, громадський діяч та природозахисник Дем'ян Ганул звернувся з заявою до генерального секретаря Північноатлантичного Альянсу Єнса Столтенберга про бажання передати 5,3 га землі, що перебуває в його приватній власності, під розміщення військової бази НАТО в Кіровоградській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-