На Херсонщині поховали трьох нацгвардійців, які загинули під час стрілянини у Дніпрі

На Херсонщині поховали трьох нацгвардійців, які загинули під час стрілянини у Дніпрі

Фото
Укрінформ
Сьогодні, 30 січня, у останню путь проводжали військовослужбовців Національної гвардії України – Олександра Буганова у Подокалицівці, у Каховці – Леоніда Черніка, а в Олешках – Артема Левківського. Всі вони загинули на території Дніпровського заводу «Південмаш» від вогнепальних поранень, несумісних з життям.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна гвардія України.

Зазначається, що попрощатися із загиблими прийшли близькі, родичі, друзі та співслуживці гвардійців, а також сотні місцевих жителів. Військовослужбовців поховали у населених пунктах, де вони народилися та виросли, де живуть їхні батьки.

На Херсонщині поховали трьох нацгвардійців, які загинули під час стрілянини у Дніпрі / Фото: Національна гвардія України

"Командування Національної гвардії висловлює щире співчуття батькам та близьким загиблих, адже ця непоправна втрата є болем та скорботою на все життя. Вічна пам’ять нашим гвардійцям!", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Розстріл у Дніпрі: ДБР шукає жінку, яка вивезла підозрюваного з міста

Як повідомлялося, у Дніпрі близько 3:40 ранку 27 січня на території Південного машинобудівного заводу нацгвардієць застрелив чотирьох товаришів по службі та цивільну жінку. Ще п'ятеро людей дістали поранення.

Згодом нацгвардійця Артемія Рябчука, який влаштував стрілянину, затримали у Дніпропетровській області. Суд обрав Рябчуку запобіжний захід – 60 днів тримання під вартою в слідчому ізоляторі №4 без права внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-