Розстріл у Дніпрі: ДБР шукає жінку, яка вивезла підозрюваного з міста

Розстріл у Дніпрі: ДБР шукає жінку, яка вивезла підозрюваного з міста

Укрінформ
Слідчі Державного бюро розслідувань спільно із поліцією шукають у Дніпрі свідків та очевидців, які бачили нацгвардійця Артемія Рябчука після втечі з місця розстрілу людей на Південному машинобудівному заводі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужбі ДБР у Фейсбуці.

Слідством встановлено, що підозрюваний після того, як втік з місця пригоди з бойовою зброєю, ходив по житлових кварталах міста Дніпро біля Південного машинобудівного заводу та намагався зупиняти автомобілі. Зупинивши один з легкових автомобілів, він наказав жінці відвести його до м. Підгородне Дніпровського району Дніпропетровської області у житлові квартали, зазначили в ДБР.

У зв'язку з цим правоохоронці просять небайдужих громадян, які бачили у вказаний період Артемія Рябчука, зв'язатись із ДБР за телефоном 0800-350-352.

Читайте також: Монастирський відвідав поранених внаслідок стрілянини у Дніпрі військових

Як повідомлялося, у Дніпрі близько 3:40 ранку 27 січня на території Південного машинобудівного заводу нацгвардієць застрелив чотирьох товаришів по службі та цивільну жінку. Ще п'ятеро людей дістали поранення.

Згодом підозрюваного у масовому розстрілі нацгвардійця затримали у м. Підгородне Дніпропетровській області. Суд обрав Рябчуку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в слідчому ізоляторі №4 без права внесення застави.

Сьогодні, 29 січня, у Дніпрі відбулася церемонія прощання із загиблими внаслідок стрілянини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-