За звання «Молодіжної столиці України – 2023» змагатимуться десять міст

За звання «Молодіжної столиці України – 2023» змагатимуться десять міст

Інфографіка
Укрінформ
За звання переможця національного конкурсу «Молодіжна столиця України» будуть змагатися 10 міст.

Про це повідомляє Укрінформ із посилання на сайт Міністерства молоді та спорту.

«За звання переможця та статус «Молодіжна столиця України – 2023» будуть змагатися 10 міст: Буча, Вінниця, Івано-Франківськ, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Ужгород, Умань та Чернівці», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вже найближчим часом представники міст-фіналістів отримають інформацію щодо подальших етапів участі у конкурсі. Для участі у другому турі міста мають підготувати Програму заходів “Молодіжної столиці України – 2023”.

Читайте також: "Молодіжна столиця України – 2023". Оголошення про старт подачі заявок на національний конкурс

Національний конкурс «Молодіжна столиця України» проводиться щорічно з 2017 року за ініціативи Міністерства молоді та спорту України, громадської організації «Український інститут міжнародної політики» та громадської спілки «Національна молодіжна рада України».

Положення про конкурс затверджено наказом Мінмолодьспорту від 17 квітня 2019 року № 1905, зареєстрованим в Міністерстві юстиції 10 травня 2019 року за № 482/33453, затверджене Положення про національний конкурс «Молодіжна столиця України».

Читайте також: Тернопіль передав почесний статус «Молодіжна столиця України» місту Острог

Як повідомляв Укрінформ, загалом було подано 35 заявок від міст для участі у національному конкурсі «Молодіжна столиця України - 2023».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-