У Чернівецькій міськраді - спалах COVID, захворіли майже 100 працівників

У Чернівецькій міськраді - спалах COVID, захворіли майже 100 працівників

Укрінформ
У Чернівецькій міській раді фіксують спалах коронавірусу. Станом на ранок 26 січня хворобу підтвердили у понад 90 працівників, що складає 16% від усього колективу разом зі структурними підрозділами.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів заступник Чернівецького міського голови Юрій Лесюк.

«Ми не моніторимо постійно інформацію про кількість хворих працівників. Але цього разу отримали повідомлення з різних управлінь та відділів про значну кількість хворих. І за вчорашній день ми зібрали цю інформацію. Враховуючи усі наші структурні підрозділи, зараз маємо близько 16% захворілих, це понад 90 людей», - сказав Лесюк.

Він додав, що серед інфікованих працівників міської ради важких хворих немає. Водночас є такі, які мають вакцинацію і теж захворіли. Щоправда, усі вони - із легким перебігом COVID-19 та лікуються амбулаторно.

Читайте також: У Чернівецькому муздрамтеатрі скасували вистави через коронавірус в акторів

Додаткових обмежувальних заходів у міській раді поки не вводять. Але на розгляд керівників структурних підрозділів там можуть змінювати графік роботи та прийому громадян.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 26 січня у Чернівецькій області зафіксовано 129 526 випадків COVID-19, з яких 1060 - за минулу добу. Хворобу подолали 116 985 людей, 3 100 хворих померли.

В Україні за минулу добу, 24 січня, виявили 24 321 випадок зараження коронавірусом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-