Під час сутички в Одеській міськраді постраждали 10 осіб - мерія

Під час сутички в Одеській міськраді постраждали 10 осіб - мерія

Укрінформ
Під час сутички в міськраді Одеси, спровокованої народним депутатом від партії "Розумна політика" Артемом Дмитруком та його супутниками, постраждали 10 осіб, зокрема 80-річний академік В'ячеслав Колін.

Про це повідомляє пресслужба Одеської мерії, передає Укрінформ.

"Під час інциденту, за попередніми даними, постраждали близько 10 осіб, двоє людей госпіталізовано з діагнозами «перелом щелепи» та «закрита черепно-мозкова травма». Серед постраждалих також 80-річний академік Української академії наук Колін В’ячеслав Михайлович", - йдеться у повідомленні.

Остаточна кількість постраждалих встановлюється правоохоронними органами, які ведуть слідчі дії.

Читайте також: Сутички між ФОПами та поліцією під Радою припинилися

Як зауважили в міськраді, сьогодні, 25 січня, під час засідання постійної комісії з питань просторового розвитку, землеустрою та регулювання земельних правовідносин в залі засідань сталася сутичка, яку влаштували народний депутат України Артем Дмитрук (політична сила «Розумна політика») та молоді люди, які представилися його помічниками. За вищезазначеним фактом Одеською міською радою направлено відповідні звернення до органів Національної поліції України, Генеральної прокуратури та Верховної Ради України.

Дмитрук на своїй сторінці у Фейсбуці зазначив, що його з помічниками, а також представників ЗМІ та громадськості не пускали на засідання земельної комісії, але вони "пройшли та змусили поважати законні права одеситів і засобів масової інформації на участь в місцевому самоуправлінні".

Читайте також: Сутички під Радою: поліція застосувала проти ФОПів сльозогінний газ

Як повідомляв Укрінформ, подію в Одеській міськраді правоохоронці кваліфікували як хуліганство за частиною 3 статті 296 Кримінального кодексу України.

Фото: Національна поліція 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-