В Одесі сталася сутичка у міськраді, постраждали троє охоронців

В Одесі сталася сутичка у міськраді, постраждали троє охоронців

Фото, відео
Укрінформ
В Одеській міській раді сталася сутичка між депутатом Верховної Ради, його супутниками та охороною мерії, в якій постраждали три охоронці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області, передає Укрінформ. 

"Попередньо встановлено, що сутичка сталася між депутатом Верховної Ради України, його помічниками та прибічниками з муніципальною охороною, яка не пропустила людей, що супроводжували народного обранця, до зали засідань. В результаті конфлікту постраждало троє охоронців", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зараз поліцейські опитують свідків та учасників конфлікту та проводять першочергові слідчі дії. Подію кваліфіковано як хуліганство за частиною 3 статті 296 Кримінального кодексу. Правоохоронці продовжують забезпечувати правопорядок на місці події.

Як повідомила генеральний прокурор Ірина Венедіктова у Фейсбуці, відомості про сутичку в Одеській міській раді невідкладно внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

«Якщо ви подивитесь цей відеоролик, може скластися враження, що це уривок із якогось фільму про гангстерів, а актор відривається від погоні після пограбування банку. Однак ні - це реальна сцена проведення перемовин українського парламентарія із представниками громади м. Одеси», - написала генпрокурор.

Вона заявила, що відомості невідкладно внесені до ЄРДР. «І ми обов’язково розберемося: хто, коли і за яких обставин все це вчинив», - додала генпрокурор.

Читайте також: Поліція почала затримувати ФОПів, під Радою сталися сутички

Венедіктова також звернулася до чиновників та депутатів, які представляють українські органи влади. «За нами зараз дуже уважно спостерігають зі всіх куточків планети, ми на сторінках всіх передових видань, поведінка будь-якого представника української влади вивчається під мікроскопом і не може виглядати неадекватно! Майте совість. Подія відбулася…», - заявила генпрокурор.

За даними ЗМІ, бійку на засіданні земельної комісії Одеської міської ради влаштував народний депутат Артем Дмитрук, нещодавно виключений із фракції «Слуги народу». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-