Усі підприємства Харкова працюють штатно - міський голова

Усі підприємства Харкова працюють штатно - міський голова

Укрінформ
У Харкові всі підприємства, зокрема стратегічні, працюють штатно, інвестори продовжують співпрацю з містом.

Про це на робочій нараді повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу мерії.

"У Харкові – все стабільно: підприємства, у тому числі стратегічні, працюють у штатному режимі, а міська рада продовжує реалізацію великих проєктів щодо розвитку міської інфраструктури... Жоден із інвесторів не зупинив співпрацю з містом, і це ще один сигнал до того, що ситуація спокійна та контрольована", - йдеться у повідомленні.

Терехов зазначив, що місто продовжує роботу над глобальними проєктами.

"Виходимо на завершальну стадію проведення тендерних торгів, розпочинаємо будівництво метро, ​​оновлюємо транспорт. Усі проєкти, про які ми говорили – розв'язки, «Зелений каркас», Льодова арена, урбан-парк, - у стадії опрацювань, тендерних процедур, і з весни ми розпочинаємо їхню реалізацію», - поінформував міський голова.

Також він зауважив, що у місті продовжують вирішувати важливі нагальні проблеми, серед яких – забезпечення всім необхідним сфери охорони здоров'я.

Читайте також: У Харкові реалізують пілотний проєкт із будівництва житла для переселенців – Верещук

Як повідомляв Укрінформ, 20 січня в інтерв’ю американському виданню The Washington Post Президент України Володимир Зеленський припустив, що в разі посилення Росією ескалації агресії проти України, РФ може спробувати захопити українські території під приводом «захисту» російськомовного населення, зокрема, Харків.

21 січня міський голова Харкова Ігор Терехов заявив, що Харків був і буде українським містом, жителі і всі українці готові захищати його від будь-яких загарбників. Він також запевнив, що «місто готове дати тверду відсіч потенційному загарбникові, всі сили та засоби для того, щоб відстояти Харків, у нас є».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-