У Черкасах та Миколаєві школи пішли на «дистанційку» через постійні «мінування»

У Черкасах та Миколаєві школи пішли на «дистанційку» через постійні «мінування»

Укрінформ
У Миколаєві через постійні повідомлення про начебто замінування кілька шкіл ухвалили рішення з 18 січня 2022 року здійснювати освітній процес дистанційно.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці Управління освіти Миколаївської міської ради у Фейсбуці.

«У Миколаєві сьогодні надійшли чергові повідомлення про замінування всіх шкіл. У цьому зв’язку керівниками чотирьох закладів освіти (ЗЗСО №3, 20, 46, ММК імені В.Д. Чайки) ухвалене рішення з 18 січня 2022 року здійснювати освітній процес за дистанційною формою навчання», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що здобувачі освіти 5-11 класів ЗЗСО №40 навчатимуться дистанційно у зв’язку з ремонтними роботами в закладі (18-19 січня 2022 року).

Читайте також: Хвиля «мінувань» є інструментом гібридної агресії Росії - СБУ

Водночас міська рада Черкас також рекомендувала усім школам із 18 січня перейти на дистанційну форму навчання через систематичні повідомлення про замінування. Про це кореспондентові Укрінформу повідомив виконувач обов'язків директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Богдан Бєлов.

"З 18 січня учні черкаських шкіл навчатимуться дистанційно щонайменше до кінця тижня. Таку форму навчання запроваджуємо у зв'язку з постійними повідомленнями про замінування навчальних закладів", - зазначили в міськраді.

Сьогодні в Черкасах знову повідомили про замінування всіх шкіл міста. Минулого тижня їх "мінували" тричі. Жодного разу інформація не підтвердилась.

Читайте також: В Україні за добу «замінували» в різних містах 600 об'єктів - поліція

Як повідомлялося, у Миколаєві вже кілька днів поспіль невідомі залишають повідомлення про те, що у школах міста закладено вибухівку. Поліція нічого не знаходить, але навчальний процес доводиться постійно переривати.

Фото: Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-