Двійнята, які втратили батьків у ДТП під Харковом, ідуть на поправку

Двійнята, які втратили батьків у ДТП під Харковом, ідуть на поправку

Укрінформ
Стан двійнят, які втратили батьків у ДТП на кільцевій Харкова 12 січня, має позитивну динаміку.

Про це повідомила пресслужба Харківської міської ради, передає Укрінформ.

«Стан дітей має позитивну динаміку. Дівчинка почувається задовільно, вона контактна. Вирішується питання про її переведення до дитячого травматологічного відділення міської клінічної лікарні №17. Хлопчику теж трохи краще, але поки його стан такий же стабільно важкий, і він знаходиться на апараті штучної вентиляції легень», - зазначила заступниця міського голови Світлана Горбунова-Рубан.

Читайте також: Смертельна ДТП на кільцевій Харкова: стан одного з постраждалих двійнят - тяжкий

Як повідомляв Укрінформ, 12 січня на кільцевій дорозі Харкова поблизу села Черкаська Лозова Малоданилівської громади зітнулися автомобілі Kіа та Toyota Camry служби таксі. На місці події загинули обидва водії та пасажирка таксі. До медичного закладу з тілесними ушкодженнями доставили двох 3-річних дітей, пасажирів Toyota. У хлопчика - відкрита черепно-мозкова травма, забій легені, абдомінальна травма, в зв’язку з чим була видалена селезінка і зашита печінка, а також перелом стегна. У дівчинки – переломи обох ніг. У лікарні з дітьми знаходяться їхні бабусі.

За даними поліції, 34-річний водій автомобіля Кіа виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Toyota Camry під керуванням 31-річного чоловіка. Автомобіль таксі їхав своєю смугою руху.

Читайте також: Смертельна ДТП на Дніпропетровщині: автобус зіткнувся з авто і згорів

За інформацією засновника служби таксі «30-40» Руслана Сайфуліна, їхній водій перевозив свою родину в неробочий час. Згідно з даними GPS-трекера, швидкість автомобіля становила 75 км/год.

За даними речника Харківської обласної прокуратури Дмитра Чубенка, на ймовірного винуватця смертельної ДТП за 2021 рік поліцейські склали 9 постанов, зокрема, за керування в стані сп’яніння (тричі) за скоєння ДТП, їзду без документів, порушення швидкісного режиму, виїзд на зустрічну смугу, невиконання вимог знаків, відсутність страховки, також у його авто виявляли наркотичні засоби. Жоден із протоколів про керування в нетверезому стані, які восени направляли до суду, так і не розглядалися через завантаженість судової системи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-