Смертельна ДТП на Дніпропетровщині: автобус зіткнувся з авто і згорів

Смертельна ДТП на Дніпропетровщині: автобус зіткнувся з авто і згорів

Фото
Укрінформ
У Дніпропетровській області внаслідок зіткнення загорілись рейсовий автобус та автомобіль ВАЗ-2101, загинув водій легковика.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє у Фейсбуці.

Дорожньо-транспортна пригода сталась о 8:34 на автошляху М-04 Знам'янка - Луганськ - Ізварине між селами Піщанка і Новоселівка Новомосковського району.

"Внаслідок зіткнення рейсового автобуса, який прямував маршрутом "Новомосковськ - Знаменівка", та легкового автомобіля ВАЗ-2101, сталось загорання транспортних засобів. Під час слідування за маршрутом автобуса в салоні перебувало 10 осіб та водій", - ідеться у повідомленні.

Усі пасажири залишили автобус до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Бригада екстреної медичної допомоги направила постраждалих - чоловіка, 1957 року народження, та підлітка, 2005 року народження, до Новомосковської центральної районної лікарні для обстеження.

Читайте також: У Харкові суддя у справі 16-річного водія Infinitі заявила самовідвід

"Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув водій (дані встановлюються) автомобіля ВАЗ-2101. Загальна площа пожежі склала 15 кв. м", - зазначили у ДСНС.

Як повідомляв Укрінформ, 12 січня унаслідок зіткнення автомобілів Kia Optima і Toyota Camry на кільцевій дорозі Харкова поблизу села Черкаська Лозова загинули троє людей.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-