Франція передала медичний гумвантаж для лікарні у Краматорську

Франція передала медичний гумвантаж для лікарні у Краматорську

Фото
Укрінформ
У межах міжнародної стратегічної ініціативи «Допомога Схід» із Франції до України доставили гуманітарний вантаж медичного призначення. Цього разу вантаж направлено до ковідного відділення Краматорської міської лікарні.

Про це йдеться у повідомленні Командування об'єднаних сил ЗСУ, передає Укрінформ.

"Незважаючи на високий ризик зараження, лікарі кожного дня ставлять під удар своє здоров’я заради інших й продовжують працювати в складних умовах. Тому зараз дуже важливо підтримати й допомогти їм у їхньому протистоянні з невидимим ворогом", – наголосив засновник ініціативи «Допомога Схід», командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За його словами, завдяки міжнародним партнерам і волонтерам медичний заклад забезпечують усім необхідним для боротьби з коронавірусною інфекцією COVID-19.

Гуманітарна допомога складається з багатофункціональних ліжок з ортопедичними матрацами, сучасного медобладнання, медичних меблів і одягу тощо.

"Таким чином ми полегшуємо роботу медиків, що у результаті пришвидшує лікування й реабілітацію хворих пацієнтів", – зазначив Наєв.

Як повідомлялося, за минулу добу в ЗСУ зареєстровано 93 нових випадки захворювання на COVID-19. Станом на 14 січня, в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 561 особа.

Фото: Командування об'єднаних сил ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-