У Миколаєві колектив інфекційної лікарні ігнорує керівницю, яку «спустили» з ОДА

У Миколаєві колектив інфекційної лікарні ігнорує керівницю, яку «спустили» з ОДА

Відео
Укрінформ
Колектив Миколаївського обласного центру лікування інфекційних захворювань ігнорує роботу, протестуючи таким чином проти призначення Облдержадміністрацією виконувачем обов'язків директора лікарні Ярослави Студзинської.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала сама Студзинська, передає Укрінформ.

«З ранку на своєму робочому місці в КНП «Миколаївський обласний центр лікування інфекційних захворювань». Роботи багато, а ось виконання своїх посадових обов'язків з боку адмінперсоналу лікарні – жодного. За вказівкою жінки, яка до цього керувала закладом, усі заступники та адміністративний персонал саботують свою роботу. Відсутні на робочому місці й сором'язливо опускають очі, коли їм вказуєш на це», - написала Студзинська.

Вона також закликала тих, ким поки ще, на її думку, маніпулює Світлана Федорова (колишній директор центру – ред.), не втягувати в це все простих медиків, медсестер, санітарок.

«Я поставила завдання відділу кадрів та бухгалтерії провести підготовчі роботи і надати всі необхідні документи для того, щоб медперсонал без затримок отримав аванс. Все зафіксувала і попередила працівників цих структурних підрозділів про відповідальність за невиконання їхніх посадових обов'язків», - наголосила Студзинська.

Як уже повідомлялося, у Миколаєві триває конфлікт між трудовим колективом та призначеним Облдержадміністрацією виконувачем обов'язків директора обласного Центру лікування інфекційних захворювань Ярославою Студзинською. Колектив два дні не пускав її на робоче місце, бо вважає, що її призначено незаконно.

І лише за допомогою поліції, яка відтіснила людей, Студзинська змогла потрапити до свого робочого кабінету.

21 грудня минулого року депутати обласної ради достроково розірвали контракт з директором обласного Центру лікування інфекційних захворювань Світланою Федоровою. 25 грудня у Миколаєві біля приміщення обласної ради відбувся мітинг на підтримку звільненої Федорової.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-