У Миколаєві другий день не пускають на роботу в.о. директора інфекційної лікарні

У Миколаєві другий день не пускають на роботу в.о. директора інфекційної лікарні

Відео
Укрінформ
У Миколаєві другий день триває конфлікт між трудовим колективом та призначеним облдержадміністрацією виконувачем обов’язків директора обласного Центру лікування інфекційних захворювань Ярославою Студзінською. Її не пускають на робоче місце.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на відповідне відео в Ютюбі.

Як і 4 січня, Студзінська прийшла до Центру лікування інфекційних хвороб разом з адвокатом та у супроводі поліції. Кілька десятків працівників лікарні заявили, що її призначення незаконне і заблокували вхід до робочого кабінету. Вони вимагають покинути лікарню і кричать «Геть!».

За словами заступника директора Центру Алевтини Дем'яненко, яку колектив обрав виконувачем обов’язків керівника, заявляє, що розпорядження ОДА, відповідно до якого призначили нового директора, незаконне. Адже їх власником є обласна рада, а не ОДА. І, згідно з рішенням облради, виконувати обов’язки керівника лікарні до того моменту, як відбудеться конкурс на цю посаду, може виключно член даного трудового колективу. А Студзінська досі завідувала токсико-терапевтичним відділенням миколаївської лікарні швидкої медичної допомоги.

Після тривалих перепалок поліція відштовхнула представників колективу і завела нового директора до кабінету.

Наразі уже екскерівник Світлана Федорова збирає речі в присутності поліції у прямому ефірі на Фейсбуці.

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаєві під час брифінгу в ОДА 4 січня представили нового виконувача обов'язків директора обласної інфекційної лікарні Ярославу Студзінську.

21 грудня минулого року депутати обласної ради достроково розірвали контракт з директором обласного Центру лікування інфекційних хвороб Світланою Федоровою. Підстава – низка порушень щодо організації та якості надання медичних послуг хворим на COVID-19.

25 грудня у Миколаєві біля приміщення обласної ради відбувся мітинг на підтримку звільненої Федорової.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-