У Тернополі банер із Бандерою потрапив до Книги рекордів України

У Тернополі банер із Бандерою потрапив до Книги рекордів України

Фото
Укрінформ
Величезний банер із зображенням провідника ОУН Степана Бандери, який вивісили на будівлі Тернопільської облради, занесли до Книги рекордів України.

Про це у Фейсбуці повідомив голова облради Михайло Головко, передає Укрінформ.

«Ми не ставили собі за мету встановити рекорд. Але Тернопільщина — це бандерівський край. Тут найдовше тривали бої Української повстанської армії. Тут живуть патріоти, які завжди зі зброєю в руках йшли захищати святу українську Землю. А банер із зображенням Степана Бандери нехай нагадує усім, що наш український народ — не зламати», - написав Головко.

Він також зазначив, що банер на фасаді адміністративної будівлі в Тернополі вивісили у перший день Нового року з нагоди 113-ї річниці від дня народження лідера Організації українських націоналістів Бандери.

Розмір банера — 20 на 11 метрів. Дипломом Книги рекордів України нагороджено Тернопільську обласну раду.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні Нового року голова облради передав до музею національно-визвольної війни, що діє у Тернополі, світлину юного Степана Бандери, яку десятиліттями зберігала у сховку жителька області.

Раніше це документальне фото, де підліток Степан Бандера є серед весільних гостей, передав краєзнавець Василь Венгер власному кореспондентові Укрінформу в Тернопільській області, а той, у свою чергу, – голові обласної ради Михайлу Головку.

Фото в тексті: Михайло Головко, Facebook 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-