В Одесі поліція зі стрільбою затримала п’яного водія, який збив патрульного

В Одесі поліція зі стрільбою затримала п’яного водія, який збив патрульного

Фото, відео
Укрінформ
В Одесі інспектори затримали водія, який мав ознаки алкогольного сп'яніння, скоїв наїзд на патрульного поліцейського та намагався втекти.

Як передає Укрінформ, про це інформує Патрульна поліція Одеської області у Фейсбуці.

“Сьогодні вранці поліцейські отримали повідомлення, що на вулиці Академіка Корольова чоловік в стані сп'яніння сідає за кермо. Патрульні зупинили вказану автівку, проте водій зачинився в автомобілі й не реагував на вимогу патрульних. А потім взагалі намагався поїхати з місця і скоїв наїзд на правоохоронця. Однак і це не зупинило водія”, - йдеться у повідомленні.

На вимогу патрульних зупинитися водій не реагував, тож відповідно до ст. 46 Закону “Про Національну поліцію” (Застосування вогнепальної зброї), інспектор здійснив кілька пострілів по колесах авто, таким чином вдалося зупинити транспортний засіб.

“Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки та в медичному закладі чоловік відмовився. На водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) КУпАП”, - зазначається у повідомленні.

Наразі всі обставини події встановлюють слідчі, які нададуть правову кваліфікацію діям чоловіка.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області озброєний чоловік-водій зніс шлагбаум, тікав від правоохоронців та стріляв у них, його затримали.

Фото: Facebook патрульної поліції Одещини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-