Померла одна із постраждалих під час пожежі в Косівській лікарні

Померла одна із постраждалих під час пожежі в Косівській лікарні

Укрінформ
В Івано-Франківській обласній клінічній лікарні померла жінка, яка отримала 90% опіків під час пожежі у Косівській лікарні.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив заступник головного лікаря з хірургічної допомоги Івано-Франківської обласної клінічної лікарні (ОКЛ) Андрій Яворський.

«На жаль, учора померла жінка, яка отримала 90% опіків на пожежі у Косівській лікарні», - поінформував Яворський.

Він додав, що жінка 1975 року народження померла близько 21-ї години вечора.

Постраждала була підключена до апарату ШВЛ у критичному стані, через що її не могли транспортувати до опікового центру у Київ.

Щодо лікаря, який отримав під час пожежі 20% опіків, то його стан медики оцінюють як стабільний. В ОКЛ не виключають необхідності пересадки шкіри.

Як повідомляв Укрінформ, 28 грудня близько 21 години у реанімаційній палаті Косівської ЦРЛ виникла пожежа. У вогні загинули троє людей. Ще трьох постраждалих госпіталізували до Івано-Франківської ОКЛ. Усі вони – медики. Стан двох із них лікарі оцінювали як критичний. Напередодні, 29 грудня, постраждалу медсестру, яка отримала 60% опіків тіла, транспортували до Київського опікового центру.

У ДСНС припускають, що причиною пожежі в реанімації Косівської районної лікарні в Івано-Франківській області могла стати запалена свічка у перенасиченому киснем приміщенні.

Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею 270 ч.2 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-