Внаслідок пожежі у Косівській лікарні померли троє пацієнтів

Внаслідок пожежі у Косівській лікарні померли троє пацієнтів

Укрінформ
Унаслідок пожежі, яка увечері 28 грудня виникла у реанімації Косівської центральної районної лікарні в Івано-Франківській області загинули троє осіб, ще одна людина померла від COVID - 19. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

"Попередньо встановлено, що троє осіб загинули під час пожежі, ще одна особа померла від коронавірусної хвороби. Усі загиблі були пацієнтами лікарні", - йдеться у повідомленні.

Крім того, ще троє людей постраждали внаслідок загоряння. Їх госпіталізували до обласної лікарні в Івано-Франківську.

На місці події поліцейські забезпечують охорону публічного порядку. Слідчі здійснюють першочергові заходи для встановлення обставин і причин пожежі.

Правоохоронці за фактом пожежі із трьома загиблими у лікарні відкрили кримінальне провадження.

Як передає Офіс генерального прокурора, Івано-Франківська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, внаслідок якої загинули і постраждали люди (ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України).

Як повідомляв Укрінформ, 28 грудня о 21:22 у 4-поверховій будівлі міської лікарні Косова на першому поверсі в палаті реанімаційного відділення виникла пожежа. Рятувальники повідомили, що на місці пожежі в палаті виявили двох загиблих хворих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-