У Львівській обласній лікарні відкрили оновлене пологове відділення

У Львівській обласній лікарні відкрили оновлене пологове відділення

Фото
Укрінформ
Після капітального ремонту та реконструкції у Львівській обласній клінічній лікарні відкрили пологове відділення.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної ради, передає Укрінформ.

«Пологовий на сьогодні оснащений вісьмома індивідуальними пологовими залами та трьома операційними. На першому поверсі провели перепланування – тепер там приймальний покій і оглядовий кабінет, де проводитиметься уся необхідна діагностика», - зазначив директор лікарні Михайло Гичка.

Пологове відділення було закрито ще у 2017 році - відтоді тут проведено капітальний ремонт інженерних мереж, приміщень та реконструкцію з енергозбереженням. Замінено також системи водопостачання, водовідведення, електромережу та освітлення, двері та вікна, повністю перероблено дах будівлі, проведено утеплення горища. Під час реконструкції з енергозбереженням замінено систему опалення корпусу - труби, арматуру, радіатори. Також облаштовано індивідуальний тепловий пункт.

Загальна вартість робіт - 106 млн грн., з яких 90 млн грн – кошти обласного бюджету.

Після реконструкції в пологому запрацює відділення екстрагенітальної патології, патології вагітності, неонатального догляду, відділення інтенсивного та постінтенсивного лікування новонароджених.

Пологовий корпус КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна лікарня» був закритий на реконструкцію 8 вересня 2017 року. До початку ремонтних робіт тут працювали відділення екстрагенітальної патології, патології вагітності, відділення неонатального догляду. За 2016 рік було прийнято 3 777 пологів, (народили 3 918 дітей), за 9 місяців 2017 року - 2 949 пологів (народилося 3 088 дітей). Щороку близько 17% дітей народжувалися передчасно.

У КНП ЛОР «ЛОКЛ» народжували вагітні з важкою екстрагенітальною патологією і патологією вагітності зі Львова і області.

Фото з Facebook-сторінки Ірини Гримак

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-