Пожежа у Косівській лікарні: двоє постраждалих перебувають у важкому стані

Пожежа у Косівській лікарні: двоє постраждалих перебувають у важкому стані

Укрінформ
Двоє людей, які постраждали на пожежі у Косівській центральній районній лікарні (ЦРЛ), у критичному і важкому стані. В однієї пацієнтки 90% опіків тіла, ще в однієї – 60%.

Про це кореспонденту Укрінформу телефоном повідомив заступник головного лікаря з хірургічної допомоги Івано-Франківської обласної клінічної лікарні (ОКЛ) Андрій Яворський.

«Вночі до нас госпіталізували трьох людей, з них двоє - у реанімаційному відділенні. Пацієнтка 1975 року народження критично важка, у неї 90% опіків тіла, у пацієнтки 1963 року народження – близько 60% опіків тіла, вона важка, але стан є більш стабільним. Наразі розглядається питання про її транспортування в опіковий центр Києва», - зазначив Яворський.

За його словами, третім постраждалим на пожежі у Косівській ЦРЛ є лікар. Наразі він перебуває в опіковому відділенні ОКЛ. У нього 20% опіків тіла і його стан медики оцінюють як стабільний.

Своєю чергою міський голова Юрій Плосконос на сторінці «Косів. Діалог» у Фейсбуці зазначив, що в лікарні зараз відновлюють теплопостачання. Причини трагедії встановлюють експерти.

Як повідомляв Укрінформ, у реанімаційній палаті Косівської ЦРЛ 28 грудня близько 21 години виникла пожежа. До прибуття рятувальників у лікарні евакуювали 12 людей. Ліквідувати пожежу вдалося близько 22 години. У вогні загинули троє людей, ще одна людина померла від коронавірусної хвороби. Трьох пацієнтів із сусідньої палати вдалося врятувати. Їх госпіталізували до Івано-Франківської ОКЛ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-