У Миколаєві через крижаний дощ падають дерева, дороги перетворилися на ковзанку

У Миколаєві через крижаний дощ падають дерева, дороги перетворилися на ковзанку

Фото
Укрінформ
У Миколаєві пройшов крижаний дощ. Падають дерева, дороги та тротуари перетворилися на ковзанку, рух транспорту ускладнений, тож міська влада закликає залишатися вдома.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на ДСНС в Миколаївській області у Фейсбуці.

«З ночі 27 грудня на території Миколаївської області спостерігаються складні погодні умови у вигляді дощу та поривчастого вітру. Через низькі температурні позначки на дорогах утворилась ожеледиця. Дерева та лінії електропередач вкриті льодом, на дахах будівель утворились бурульки», - йдеться у повідомленні.

У Миколаєві пройшов крижаний дощ / Фото: ДСНС, КП ММР "Миколаївелектротранс" та Олександр Сєнкевич

У свою чергу в Миколаївелектротрансі повідомляють, що у зв'язку з ускладненням погодних умов і виникненням низки аварійних ситуацій, тролейбуси та трамваї рухаються з затримкою у графіку руху, у деякі райони вони зовсім не ходять.

Миколаївці у соцмережах пишуть, що пересуватися містом вкрай складно, тротуари вкриті кригою, дерева, які впали, перекрили вулиці, у тому числі й проспект Центральний. Зупинився електротранспорт, значно зменшилася кількість маршруток, діставатися на роботу людям вкрай важко. Таксисти просять подвійний тариф.

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич закликає мешканців міста залишатися вдома, якщо можна працювати дистанційно.

«Керівників підприємств та установ прошу дати таку можливість своїм працівникам», - написав Сєнкевич у Фейсбуці.

Він також стверджує, що комунальники працюють в посиленому режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-