У Києві та Харкові автівки утворили велетенських янгола та ялинку

У Києві та Харкові автівки утворили велетенських янгола та ялинку

Фото, відео
Укрінформ
Харківські автомобілісти вибудували з машин фігуру різдвяного ангела. Флешмоб відбувся на парковці біля стадіону "Металіст", де 2020 року члени автоклубу створили рекордну автоялинку.

Фотозвіт опубліковано в Інстаграмі, повідомляє Укрінформ.

Як розповіла виданню KHARKIV Today співорганізатор флешмобу Ольга Букіна, захід пройшов увечері 26 грудня.

"До флешмобу у "Металіста" приєдналися близько 150 водіїв. Вони прикрасили свої машини гірляндами, щоб фігура світилася в темряві. До заходу підготувалися за два дні, його організували активні учасники харківського авторуху спільно з автоклубом New Racing Kharkov (NRK)", - уточнила Букіна.

За її словами, організатори зробили розмітку, після чого автомобілісти почали зводити фігуру ангела. Фігура довжиною понад 100 метрів була закінчена приблизно о 21:30.

Після того як фігуру ангела зібрали, автомобілісти почали сигналити. Деякі учасники заходу, крім гірлянд, прикрасили машини ялинками.

Побудові фігури передував автопробіг вулицями міста.

Столичні автовласники напередодні на парковці одного з ТРЦ також влаштували новорічний флешмоб і створили зі своїх транспортних засобів новорічну ялинку. Для цього використали понад 328 машин, повідомляє Суспільне.

Відео ялинки користувачі виклали у соцмережах. Автомобілісти розмістили свої машини у формі ялинки та прикрасили їх гірляндами, а також увімкнули фари, імітуючи ліхтарики.

Нагадаємо, 2020 року в ніч з 25 на 26 грудня харків'яни увійшли до Книги рекордів України за найбільшу кількість автомобілів, які створили фігуру новорічної ялинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-