У Дніпрі затримали чоловіка, який «замінував» Верховну Раду

У Дніпрі затримали чоловіка, який «замінував» Верховну Раду

Укрінформ
Правоохоронці затримали жителя Дніпра за неправдиве повідомлення про мінування Верховної Ради, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області, передає Укрінформ.

"За неправдиве повідомлення про мінування Верховної Ради України поліцейські затримали жителя Дніпра… Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. Він перебував за місцем свого мешкання й мав при собі мобільний телефон, з якого повідомив про вибухівку", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що порушнику вручили повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 259 КК (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном до восьми років.

Триває слідство, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

У поліції нагадали, що 25 грудня близько 14:00 на лінію 102 надійшло повідомлення від невідомого, нібито в адміністративній будівлі Верховної Ради закладено вибухівку, яку він має намір підірвати дистанційно. Поліцейські відразу встановили, що неправдиве повідомлення залишив 49-річний житель Дніпра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-