На католицьке Різдво прогнозують суттєве потепління

На католицьке Різдво прогнозують суттєве потепління

Погода
Укрінформ
В усіх регіонах України на католицьке Різдво очікується мокрий сніг із дощем за температури близько 0°.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

Зокрема, у суботу у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій та Чернівецькій областях у суботу стовпчики термометрів піднімуться до +4–6°. Уночі можливий мокрий сніг, удень - сніг із дощем. На півдні, а також на Вінниччині опадів не передбачається, температура — +4–8°. На решті території України у суботу пройдуть дощі з мокрим снігом. Середня температура повітря вдень коливатиметься від -1 до +3°, уночі - від -1 до -4°.

Погода у вихідні в Карпатах очікується снігова, при -2–3°.

У неділю, 26 грудня, у західних, північних та центральних регіонах, за даними Sinoptik.ua, встановиться погода без істотних опадів, стовпчики термометрів покажуть -1–4°. Лише на Закарпатті очікується невеликий сніг, який розпочнеться вночі та з перервами падатиме весь день. На півдні та сході України неділя буде дощовою, можливий сніг. В Одеській, Миколаївській та Херсонській областях – 0–3°, у Донецькій та Луганській областях - -2–4°.

У понеділок очікується дощ із мокрим снігом майже в усіх регіонах України. Опади обійдуть лише Сумську, Харківську та Луганську області. Морозна погода у понеділок (до -2–5°) очікується у всіх областях, крім Миколаївської, Херсонської, Одеської, Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької. Тут буде помірно прохолодно - +2–4°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-