Українська авіакомпанія виконала перший рейс Львів - Запоріжжя - Львів

Українська авіакомпанія виконала перший рейс Львів - Запоріжжя - Львів

Укрінформ
Українська авіакомпанія Air Ocean Airlines виконала рейс Львів - Запоріжжя - Львів - перший політ за цим напрямком з 1990 року.

Про це під час пресконференції повідомив комерційний директор компанії Павло Мізін, передає кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні ми пропонуємо новий рейс. Для мене особливо приємно, що літак із Запоріжжя до Львова вилетів заповнений на 100% - зайняті всі 75 місць. Це говорить про те, що є попит на рейс, і це тішить. Ціни доступні, сервіс - якісний. Ми будемо розвивати маршрутну мережу і надалі, скоро анонсуємо нові напрямки, які будуть відкриті вже влітку. Важливо розвивати внутрішні українські маршрути, хоча це тяжко", - сказав Мізін.

Генеральний директор "Міжнародного аеропорту Львів" ім. Данила Галицького Тетяна Романовська назвала відкриття рейсу між Запоріжжям та Львовом "надзвичайно великою подією".

"Це надзвичайно велика подія для нас. Відкриття внутрішнього рейсу - це все одно що відкриття нового європейського напрямку. Внутрішній авіаринок в Україні непростий, авіакомпанії важко приймають рішення. Приємно об'єднати Львів і Запоріжжя, бо це дуже далекий маршрут. У Львові є багато лижних курортів, і ми вирішили відкрити рейс саме в зимовий період. Окрім того, зі Львова є близько 70 маршрутів", - сказала вона.

Новий маршрут виконуватиметься літаками АН-148-100Е двічі на тиждень: щоп’ятниці та щопонеділка. Тривалість польоту – 1 година 15 хвилин.

Зі Львова борт вилітає о 12:05, у Запоріжжя прилітає о 13:20. У зворотному напрямку вилітає о 14:45, у Львів прилітає о 16:00.

Це вже другий напрямок Air Ocean Airlines у зимовому розкладі запорізького аеропорту. 21 листопада о 20:00 Запоріжжя зустріло перший регулярний рейс Air Ocean Airlines із Києва. А 22 листопада о 8:10 відлетів зворотній рейс авіакомпанії до української столиці.

Наприкінці січня авіакомпанія отримає третій літак.

Air Ocean Airlines — це молода авіакомпанія, яка позиціонує себе як регіональний перевізник, що планує виконувати внутрішні та міжнародні польоти на літаках АН-148-100Е вітчизняної розробки. Наразі авіапарк складається із двох літаків, кількість яких має зрости до шістьох протягом наступного півроку.

28 жовтня Державна авіаційна служба України видала новій авіакомпанії ліцензію на право провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів повітряним транспортом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-