Свято наближається: до Львова головну ялинку привезли у супроводі поліції

Свято наближається: до Львова головну ялинку привезли у супроводі поліції

Фото, відео
Укрінформ
До Львова з села Оброшине у супроводі патрульної поліції привезли головну ялинку міста. Її встановлять сьогодні, а урочисте відкриття відбудеться 17 грудня.

Про це у Фейсбуці повідомила патрульна поліція Львівської області, передає Укрінформ.

«Головне святкове дерево вже у Львові. Його сьогодні привезли до нас з села Оброшине. Наші патрульні 2 батальйону пильно стежили, аби ялинці нічого не загрожувало на шляху до площі на проспекті Свободи. Окрім звичних вказівок про надання дороги, через гучномовець лунала й новорічна музика», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що головну ялинку Львова традиційно встановлять на площі перед оперним театром. Вона буде заввишки 17 метрів. Цьогорічну ялинку громаді Львова подарував Василь Козленко, мешканець с. Оброшине. Зелена красуня багато років росла у нього на подвір’ї.

Також у Львові в цьому році розроблено нову концепцію оформлення міста до зимових свят із використанням традиційної прикраси – різдвяного «павука» та окремих його елементів – ромбів. Над новою концепцією працювали художники Роман Зілінко та Ольга Кравченко.

Окрім традиційного відкриття ялинки, з нагоди свят 24 грудня відкриють різдвяну шопку під міською радою на площі Ринок. Планують також показати декілька вуличних вистав від міських театрів.

На площі перед Оперним театром встановили головну ялинку міста / Фото: city-adm.lviv.ua

Через карантин у новорічну ніч жодних заходів не будуть влаштовувати, щоб уникнути скупчення людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-