ДТП на Чернігівщині: родичі загиблих та постраждалі отримають страхові виплати

ДТП на Чернігівщині: родичі загиблих та постраждалі отримають страхові виплати

Укрінформ
Поховати загиблих у жахливій ДТП на Чернігівщині, що сталася 7 грудня під селом Брусилів, допоможуть органи місцевого самоврядування.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА, начальник оперативного штабу по роботі з постраждалими та їхніми родичами Сергій Болдирєв.

"Питаннями організації похорон і надання матеріальної допомоги постраждалим родинам займатимуться органи місцевого самоврядування. З місць уже дзвонили, цікавилися, і сьогодні ми будемо все це організовувати", - сказав посадовець.

За його словами, також постраждалі в ДТП та їхні родичі згодом зможуть отримати страхові виплати. Адже перевізник, маршрутка якого потрапила в ДТП, добросовісний, працює легально, з ліцензією на перевезення, і страхує не тільки транспортні засоби, а й пасажирів. Однак із цими грішми, зауважив Болдирєв, буде не так швидко. Родичі загиблих зможуть претендувати на виплати не раніше, як через пів року, коли зможуть вступити у спадок.

Болдирєв додав, що вчора ввечері тіла усіх невпізнаних загиблих (а таких було четверо) ідентифікували. Пов’язані з цим проблеми були викликані різними причинами - відсутністю документів, фізичними травмами пасажирів маршрутки та інше.

Родичі постраждалих в автотрощі, які вчора приїхали до Чернігова, у підготовленому для них готелі не поселялися. Одні того ж дня поїхали додому, інші залишилися у близьких. Але усіх, кому готель знадобиться, наголосив, Болдирєв, поселять і з харчуванням.

За інформацією сектору комунікації поліції ГУНП в Чернігівській області, наразі відомо, що всі загиблі пасажири маршрутки - жителі Чернігівщини. Наймолодша серед них - дівчина 2002 р.н. із Борзни, найстарший - чоловік 1956 р. н. із Сосницького району.

Як повідомляло агентство, 7 грудня близько 8 години ранку внаслідок зіткнення вантажівки з пасажирським мікроавтобусом на трасі Н-27 Чернігів - Грем'яч біля с. Брусилів 13 осіб загинули, семеро травмувалися. Травмовані, серед яких є 16-річний хлопець, госпіталізовані до чернігівських лікарень.

8 грудня на Чернігівщині оголосили Днем жалоби за загиблими в цій масштабній ДТП.

Фото: Сергій Василина, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-