У Франківську учні 5-11 класів повернулися до очного навчання

У Франківську учні 5-11 класів повернулися до очного навчання

Укрінформ
Івано-франківські школи відновили навчання у звичному режимі для учнів 5-11 класів.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків у тижневику на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Наші навчальні заклади, школи поступово виходять на навчання. Є вчителі, які відсторонені від роботи, але те, що 100% вакцинації долають 40 навчальних закладів Івано-Франківська, дозволяє відновити повноцінне навчання в 5-11 класах», - зазначив Марцінків.

За його інформацією, у четвер відновили навчання 13 шкіл, у п’ятницю – два школи та у понеділок навчання в очному режимі розпочинають ще 20 навчальних закладів громади.

Мер Івано-Франківська також зауважив, що за останні два місяці 22 вчителі захворіли на коронавірус. Ситуація із захворюванням на COVID-19 в громаді стабілізується, зазначив він. В COVID-лікарнях, де нині перебувають 350 пацієнтів, рівень госпіталізації зменшується. Водночас в місті зростає кількість вакцинованих людей, наразі цей показник сягає близько 100 тисяч мешканців.

«Якщо така тенденція збережеться, є надія, що ми вийдемо з червоної зони», - додав Марцінків.

Як повідомляло агентство, Івано-Франківська область увійшла у червону зону епіднебезпеки з 30 жовтня. Досі школи Прикарпаття працювали у дистанційному режимі, окрім 1-4 класів.

Станом на 22 листопада на Прикарпатті за минулу добу, 21 листопада, лабораторно підтвердили 102 нових випадки коронавірусної хвороби, одужали 79 осіб, 2 людей померли. Одне щеплення від COVID-19 в області зробили понад 366 тисяч осіб, ще понад 247 тисяч - повністю вакциновані.

В Україні за минулу добу зафіксовані 7 464 нові підтверджені випадки COVID-19 (із них дітей – 579, медпрацівників – 74), одужали 10 540 осіб, 326 людей померли

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-