У Дніпрі в будинку для літніх сталася пожежа, п’ятеро загиблих

У Дніпрі в будинку для літніх сталася пожежа, п’ятеро загиблих

Укрінформ
У місті Дніпрі в приватному будинку для осіб похилого віку виявили п’ятьох мертвих жінок. Ймовірно, вони отруїлися чадним газом.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

"16 листопада до поліції надійшло повідомлення про те, що в приватному будинку для осіб похилого віку в Центральному районі міста Дніпро виявлено п’ятьох мертвих жінок віком від 75 до 89 років", - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що в одній із кімнат на другому поверсі будинку, де виявлені загиблі, сталося коротке замикання та загорання електропроводки. Жінки могли отруїтися чадним газом. Наразі тіла загиблих направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Санкція статті – до 8 років позбавлення волі.

Як зазначили в поліції, наразі в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу затримано адміністратора закладу. В рамках розслідування будуть призначені необхідні експертизи.

У Головному управлінні ДСНС України в Дніпропетровській області кореспонденту Укрінформу повідомили, що о 10:32 Служба порятунку «101» отримала інформацію про подію від працівників Національної поліції, до яких звернулась адміністратор приватного пансіонату. Прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла в кімнаті на другому поверсі житлового будинку по вул.Русанівській на площі 2 кв. м. Внаслідок події загинули 5 осіб. Пожежно-рятувальні підрозділи до ліквідації займання не залучалися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-