Чернишов вимагає подовжити час роботи центрів вакцинації на Хмельниччині

Чернишов вимагає подовжити час роботи центрів вакцинації на Хмельниччині

Укрінформ
Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов закликає подовжити роботу центрів вакцинації від коронавірусу у Хмельницькій області.

Про це повідомляє Міністерство розвитку громад та територій, передає Укрінформ.

"Ситуація з рівнем захворюваності на COVID-19 у регіоні, на жаль, поки залишається складною. Останнім часом фіксується понад тисяча нових випадків щодня. Наразі ж єдиним дієвим інструментом проти пандемії є вакцинація. Тому мета мого візиту — це передусім перевірка роботи Центрів масової вакцинації. Враховуючи побачене, хочу наголосити, що до графіка роботи необхідно додавати години. Центри мають працювати з 8:00 до 20:00 щодня", - сказав Чернишов.

Він також зауважив, що потрібно посилити протиепідемічні заходи та контроль за їх дотриманням в області.

Крім того, міністр провів нараду з керівництвом області, обговоривши, зокрема, початок опалювального сезону.

"На сьогодні на Хмельниччині до опалення підключені всі житлові будинки регіону. В цьому напрямі роботу проведено ефективно, я дякую за це керівництву області. Щодо соціальних об’єктів, які наразі закриті через карантин, — підключення має відбутися одразу, як епідемічна ситуація покращиться, а школи із садочками відновлять свою роботу", - прокоментував Чернишов.

Як повідомлялося, в Україні наразі доступно для громадян 10,32 млн доз вакцини проти COVID-19 різних виробників.

Від початку вакцинальної кампанії в Україні щеплено 12 121 804 людини, з них отримали одну дозу – 12 121 802, повністю імунізовані та отримали дві дози – 8 586 461 людина (із них двоє осіб отримали одну дозу за кордоном). Загалом проведено 20 708 263 щеплення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-