У Донецькій ОДА підтвердили смерть 16-річної дівчинки від ускладнень COVID-19

У Донецькій ОДА підтвердили смерть 16-річної дівчинки від ускладнень COVID-19

Укрінформ
У Донецькій ОДА підтвердили, що в лікарні Маріуполя було зафіксовано смерть 16-річної дівчинки від ускладнень COVID-19.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це у четвер під час пресбрифінгу у Краматорську повідомив начальник відділу стратегічного розвитку охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами управління організації та розвитку медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я Донецької ОДА Олександр Педенко.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи правдива інформація, що у Маріуполі померла 16-річна дівчинка від коронавірусу, яку привезли з півночі області, Педенко сказав: «Так. Це трапилось, але це було, якщо я не помиляюся, два місяці тому. Дійсно, дитину доставили до інфекційного відділення лікарні №4 міста Маріуполя з міста Добропілля. У дитини були супутні захворювання, вона була не вакцинована і вона, на жаль, померла від ускладнень COVID-19».

Посадовець поінформував, що нині у COVID-лікарнях області знаходиться 3 231 хворий, серед них 57 дітей.

За даними Педенка, загалом з початку пандемії у регіоні підтверджено 138 371 випадок COVID-19, одужали 113 636 людей і 3 867 - померли.

Як повідомлялося, за весь час пандемії в Україні на COVID-19 захворіли 3 155 519 осіб, з них одужали 2 572 738 людей, померло 74 857 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-