На Львівщині відремонтували міст через річку Стрий

На Львівщині відремонтували міст через річку Стрий

Велике будівництво
Укрінформ
У місті Жидачів, на Львівщині, на автомобільній дорозі Стрий – Ізварине за програмою Президента «Велике будівництво» відремонтували міст через річку Стрий. 

Про це у Фейсбуці повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Обидві смуги для руху авто відкриті на мості у Жидачеві. Саме цей міст є одним із найдовших, які цьогоріч реконструюємо на Львівщині в межах програми Президента Велике будівництво. Його довжина - 328 метрів. Наразі тут облаштовують мостові огорожі», - зазначив Козицький.

Споруду відновили як частину автошляху М-30 Стрий – Ізварине - «Дорога Єдності». Підрядна організація - «Волинська містобудівельна компанія».

За словами Козицького, також наразі Служба автомобільних доріг у Львівській області завершує ремонт на мості у селі Заліски через річку Дністер та проклала трубу у селі Пчани через річку Тейсарівка. Роботи тривають і в Ходорові. Ще одну трубу прокладають у селі Іванівці - через річку Тейсарівка.

Читайте також: У Кременчуці змонтували завод для будівництва мосту через Дніпро

Як повідомлялося, впродовж 2021 року на Львівщині за програмою Президента «Велике будівництво» відремонтували 8 переправ на автомобільних дорогах державного значення.

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році за програмою Президента «Велике будівництво» в Україні заплановано побудувати та відновити 4,5 тис. км доріг державного значення, 2 тис. км місцевих доріг та 150 мостів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-