У Кременчуці змонтували завод для будівництва мосту через Дніпро

У Кременчуці змонтували завод для будівництва мосту через Дніпро

Велике будівництво
Укрінформ
За програмою Президента «Велике будівництво» підрядники на 100% змонтували бетонний завод, який постачатиме матеріал для зведення мосту через р. Дніпро у м. Кременчук.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомила пресслужба Служби автомобільних доріг у Полтавській області.

«На 100% змонтовано бетонний завод, який буде постачати матеріал для будівництва мосту через р.Дніпро у м.Кременчук. Підрядником успішно випробувано всі його системи. Наразі проводиться активне зведення пірсу на лівому березі річки», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вже завершено влаштування всіх 87 труб довжиною 14 метрів. Планується улаштування двох пірсів на обох берегах. Вони будуть використовуватися для доставки матеріалів та обладнання.

Невдовзі очікується прибуття з Туреччини чергової партії флоту у м.Кременчук (баржа, кран, матеріали для влаштування пілонів на воді).

Читайте також: У Слов’янську відремонтували міст через річку Казенний Торець

На будівельному майданчику у генерального підрядника з Туреччини задіяно 129 фахівців, з яких майже половина турецькі фахівці та інженери.

Як повідомляв Укрінформ, за програмою «Велике будівництво» в 2021 році по всій Україні буде відремонтовано та побудовано 6 500 км доріг європейської якості та 150 мостів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-