Волинь відсьогодні перейшла у «червону» зону: тепер там вже 16 областей

Волинь відсьогодні перейшла у «червону» зону: тепер там вже 16 областей

Укрінформ
Волинська область з понеділка, 8 листопада, увійшла до червоної карантинної зони: через несприятливу ситуацію з коронавірусом тут почали діяти жорсткі обмеження.

Про це передає Укрінформ.

Посилення карантинних обмежень відбулося з 00:01 ночі проти 8 листопада. При цьому рішення урядової комісії щодо локдауну в регіоні було ще 5 листопада.

Відтак, з 00:00 8 листопада до окремого рішення заборонено:

  • відвідувати торговельно-розважальні центри неповнолітніми без супроводу дорослих із сертифікатом вакцинації або ПЛР-тестом;
  • перебувати на зупинках, в переходах, на території лікарень та в інших місцях, де важко дотримуватися дистанції в 1 метр, без одягненої маски;
  • роботу закладів громадського харчування, кафе, ресторанів, хостелів, закладів соцзахисту, спортзалів, басейнів та фітнес-центрів;
  • проводити масові заходи, крім офіційних спортивних заходів без глядачів, заходів з атестації та оцінювання якості освіти (дозволяється за умови наявності у відвідувачів та робітників закладів негативного ПЛР-тесту або експрес-тесту).
Читайте також: У «червоній» карантинній зоні - Київ та 15 областей

Обмеження не діятимуть, а закладам можна працювати в разі, якщо всі 100% їхніх працівників і відвідувачів будуть вакциновані або матимуть негативний результат ПЛР-тесту, отриманий в останні 72 години.

Як повідомляв Укрінформ, раніше до червоної зони епідемічної небезпеки було віднесено столицю Київ і 15 областей: Дніпропетровську, Донецьку, Житомирську, Запорізьку, Івано-Франківську, Київську, Луганську, Львівську, Миколаївську, Одеську, Рівненську, Сумську, Херсонську, Хмельницьку, Чернігівську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-