У Запоріжжі повідомили про підозру колишньому головлікарю обласної «інфекційки»

У Запоріжжі повідомили про підозру колишньому головлікарю обласної «інфекційки»

Укрінформ
У Запоріжжі колишньому головному лікарю обласної інфекційної лікарні, де в лютому сталася пожежа, інкримінують порушення правил безпеки, що спричинило загибель людей. В поліції говорять, що чоловік у розшуку.

Про це йдеться в повідомленні ГУНП у Запорізькій області, передає Укрінформ.

“Як і першому фігуранту кримінального провадження - завідувачу господарсько-обслуговувального персоналу, колишньому головному лікарю інкримінують порушення правил безпеки, що спричинило загибель людей. На теперішній час поліція встановлює місцезнаходження останнього”, - йдеться у повідомленні.

Слідчим слідчого управління ГУНП в Запорізькій області за процесуальним керівництвом Запорізької обласної прокуратури після отримання результатів комплексних експертиз прийнято рішення повідомити про підозру колишньому головному лікарю КНП “Обласної інфекційної клінічної лікарні” у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, що спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки) ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Запоріжжі горіла будівля обласної інфекційної лікарні: є загиблі

Як раніше повідомлялося, в ніч проти 4 лютого виникло загоряння в одній із палат-боксів реанімаційного відділення обласної інфекційної лікарні. В пожежі загинуло четверо людей, в тому числі медичний працівник. Ще двоє пацієнтів отримали опіки та отруєння продуктами горіння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-