На Сумщині попрощалися з головою обласної Спілки журналістів Віктором Бойком

На Сумщині попрощалися з головою обласної Спілки журналістів Віктором Бойком

Укрінформ
На Сумщині попрощалися з головою Сумської обласної організації Національної Спілки журналістів України Віктором Бойком, який помер на 68-у році життя від ускладнень коронавірусної хвороби.

Про це повідомляє Укрінформ.

Чоловіка відспівували на цвинтарі у селі Сад. Попрощатися з ним прийшли рідні, друзі та колеги.

Бойко, за словами колег, був наставником для багатьох молодих журналістів, десятки яких пройшли через кузню кадрів - очолювану ним газету "Сумщина".

Перебуваючи на пенсії, він також не відпочивав: до останнього часу був головою обласної організації НСЖУ, писав спогади та оповідання, які друкувалися в колективних збірниках. Мав статус Заслуженого журналіста України.

Голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький на сайті ОДА зазначив, що Віктор Бойко був мудрою і розумною людиною, професіоналом своєї справи. Сумщина втратила не просто кваліфікованого журналіста, а й гарну людину, яскраву особистість.

Протягом доби 4 листопада на Сумщині від ускладнень коронавірусу померла 31 людина. У 1113 осіб підтверджено інфікування. Одужали 613 мешканців області.

Наразі COVID-19 діагностовано у 18 701 особи. За весь час пандемії коронавірус на Сумщині зафіксовано у 111 881 особи. З них 2019 - померли. Одужав 91 161 мешканець області.

Як повідомлялося, минулої доби в Україні зафіксували 26 488 випадків коронавірусу. За весь час пандемії в Україні на COVID-19 захворіла 3 032 951 особа, одужали 2 492 419 осіб, померли 70 842 людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-