У «червоному» Прикарпатті за вихідні виявили понад 70 порушень карантину

У «червоному» Прикарпатті за вихідні виявили понад 70 порушень карантину

Інфографіка
Укрінформ
На Прикарпатті, яке з 30 жовтня перейшло у червону зону епіднебезпеки, за вихідні виявили 71 порушення карантинних обмежень. Фахівці здійснили понад 900 раптових перевірок.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

«З моменту встановлення на Прикарпатті червоного рівня епідемічної небезпеки поширення коронавірусної інфекції – протягом вихідних днів 30-31 жовтня 2021 року спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області здійснили 932 моніторингових відвідування (раптові перевірки), виявили 71 порушення (8%), склали 41 протокол, надали 42 пропозиції», - повідомляє обласне управління Держпродспоживслужби.

Читайте також: У «червоних» зонах посилять перевірки COVID-сертифікатів

За їхньою інформацією, найбільше порушень карантинних обмежень виявили у закладах торгівлі продовольчими товарами – 38, у закладах громадського харчування виявили 15 порушень, на продовольчих ринках - 8 і жодного – у роботі перукарень.

Відомо, що у вихідні на Прикарпатті працювали 32 робочі групи спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. Перевірки проводилися за участю представників 20 територіальних громад.

Станом на 1 листопада в Івано-Франківській області за минулу добу зареєстровані 344 нових випадки COVID-19, одужали 64 особи, 10 людей померли. Одне щеплення від корона вірусу в області отримали понад 276 тисяч людей, ще більше 181 тисячі прикарпатців повністю вакциновані.

В Україні 31 жовтня зафіксовані 13 936 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 905, медпрацівників – 111).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-