У Сумах всі школи перевели на дистанційне навчання

У Сумах всі школи перевели на дистанційне навчання

Укрінформ
У Сумах із понеділка, 1 листопада, всі школи переведені на дистанційне навчання.

Про це повідомила пресслужба Сумської міської ради, передає Укрінформ.  

"Управління освіти і науки повідомляє про те, що з понеділка, 1 листопада, учні 1-11-х класів закладів освіти Сумської міської територіальної громади навчатимуться дистанційно", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що перехід на дистанційне навчання обумовлений погіршенням епідемічної ситуації щодо захворюваності на COVID-19. Такий режим діятиме, попередньо, до 7 листопада. Дитячі садки працюватимуть, як і раніше.

Читайте також: У Чернівцях відмовилися переводити школи на «дистанційку»

За інформацією низки місцевих ЗМІ, зокрема, Суспільного, переведення дітей на "дистанційку" збурило групу батьків і сьогодні вони привели своїх дітей до школи №30. Пояснювали, що учнів молодших класів не можуть залишити вдома без нагляду, а їм самим треба на роботу. Коли директорка школи відмовилась прийняти дітей, батьки заявили про порушення їхніх конституційних прав, склали заяву до правоохоронних органів та передали її поліцейським, викликаних ними на місце конфлікту. 

Як повідомлялося, у "червоній" карантинній зоні Сумщина перебуває з 23 жовтня п.р.

З початку пандемії на Сумщині зафіксували 107 499 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, з них 1 885 - з летальним кінцем. За минулу добу в області COVID-19 підтвердили в 573 осіб.

Читайте також: У Києві всі школи з листопада працюватимуть дистанційно

Як повідомлялося, за весь час пандемії в Україні зафіксували 2 936 238 випадків COVID-19, померли від інфекції 68 027 людей. За добу 31 жовтня в країні зафіксовано 13 936 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Фото: Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-