На виборах міського голови Липовця переміг Віктор Бичков – ТВК

На виборах міського голови Липовця переміг Віктор Бичков – ТВК

Укрінформ
На позачергових виборах міського голови Липовця, що на Вінниччині, переміг висуванець «Батьківщини» Віктор Бичков з результатом 31,52%.

Такі відомості відображені у протоколі Липовецької міської ТВК про результати голосування з виборів Липовецького міського голови, копію якого Укрінформу надали в одному зі штабів кандидатів.

Його найближчі конкуренти - висуванка «Української стратегії Гройсмана» Олеся Назаренко, яка до виборів виконувала обов'язки міського голови, і Василь Авраменко, якого висувала партія «Європейська солідарність» - поступилися йому 3% голосів виборців.

Читайте також: Довибори в Раду на Херсонщині: «слуги» заявляють про перемогу Козиря

Загалом на посаду міського голови Липовця балотувались десятеро кандидатів.

У позачергових виборах міського голови Липовця, які відбулися 31 жовтня, узяли участь 51% із 16 019 виборців, включених до списків для голосування.

Переможець виборів 59-річний Віктор Бичков до обрання обіймав посаду директора Липовецької філії ПрАТ «Зернопродукт МХП».

Читайте також: Довибори в Раду: на Черкащині лідирує представник «Слуги народу» - ЦВК

Позачергові вибори міського голови призначили після того, як у грудні 2020 року склав повноваження чинний мер Микола Грушко.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 31 жовтня, в Україні відбулися проміжні вибори депутатів Верховної Ради у двох виборчих округах, місцеві вибори чотирьох міських голів, двох селищних голів, п’яти сільських голів, а також низка виборів депутатів місцевих рад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-